Bahçeli : “Terör Örgütleri ‘Demokratik Güç Birliği’nden Bahsediyor. PKK’lı Caniler, Devamlı Açıklamalar Yapıp İmamoğlu’nu Övüyor, Ağız Birliği Etmişler Destek Mesajları Paylaşıyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da katıldığı bir etkinlikte, “Terör örgütleri ‘demokratik güç birliği’nden bahsediyor. PKK’lı caniler, devamlı açıklamalar yapıp Ekrem İmamoğlu’nu övüyorlar, ağız birliği etmişler CHP’nin büyükşehir belediye başkan adayına destek mesajları paylaşıyorlar. Neymiş, çok güzel şeyler olacakmış. Yerin dibine batsın sizin güzeliniz” ifadelerini kullandı.

Yeşilköy WOW Otel’deki programa katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, “İstanbul tertemiz vicdanlara emanet edilmelidir. “Türk milletinin gururu, gıpta edilecek kıymeti olan İstanbul boyunduruk altına nasıl girecektir? İstanbul’un kaderi, terör örgütlerinin, yani haçlı yedeklerinin tasallutuna nasıl havale edilecektir?” dedi. Bahçeli, “Kandil çetesi, Pensilvanya şebekesi nasıl olup da İstanbul’da söz geçirecekler, büyükşehir belediye başkanlığı seçimini hangi yetkiye dayanarak etkileyebileceklerdir? Bin yıllık kardeşliğimizin celladı, milli varlığımızın düşmanı bu hıyanet ortaklarına inanan, umut bağlayan vicdan sahibi tek bir insanımız olabilecek midir? İstanbul, böylesi bir zillete onay verebilir mi?” şeklinde konuştu.